Societatea SC ROBDENIS SRL, s-a infiintat in 2005 si face parte din categoria intreprinderilor mici si mijlocii cu capital integral privat. Inca de la infiintare, obiectivul nostru de baza a fost si va ramane acela de a asigura servcii de inalta calitate in conformitate cu cerintele legale si regelmentarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului. Suntem convinsi ca putem prospera si evolua doar prin indeplinirea dorintelor partenerilor nostrii. Tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, sa prezentam un produs de cea mai buna calitate.

Dezvoltand contracte din ce in ce mai complexe, pe care le-am achitat cu profesionalism si competenta, am ajuns sa formam o echipa cu personal calificat si experienta in domeniu. Firma noastra fiind specializata in executare de:

  • lucrari de demolare
  • stabilizari teren
  • concasare piatra
  • constructii drumuri etc.

De numele firmei se leaga lucrari importante precum demolarea fostei Fabrici de Hartie din Bacau (SC LETEA SA), fosta fabrica de carton bituminat Vaslui (SC HITROM SRL), fosta fabrica de hartie (SC CELHART DONARIS - BRAILA) si multe altele.

DE CE ROBDENIS?

SCOP - firma noastra isi propune dezvoltarea unor relatii excelente cu beneficiarii, urmarind in permanenta ridicarea nivelului profesional al salariatilor prin calificari, specializari etc. Acest lucru a dus la faptul ca SC ROBDENIS SRL nu a inregistrat nici un accident de munca sau vreun incident tehnic ori financiar in intreaga sa activitate.
CALITATE – pastrand un standard de calitate inalt al lucrarilor noastre , asiguram satisfactia máxima a partenerilor, reducerea costurilor si cresterea prestigiului companiei noastre. Fiecare parte a lucrarii este atent monitorizata, respectand procedurile si standardele de calitate.
EFICIENTA – disciplina in orice activitate este o valoare centrala inteleasa de catre fiecare angajat al societatii noastre, incepand de la muncitorul de pe santier pana la directorul general. De asemenea, atingem eficienta máxima folosind cea mai avansata tehnologie in tóate activitatile noastre.
SIGURANTA – luam toate masurile de siguranta pentru prevenirea accidentelor de orice natura.
RECOMANDARE – un beneficiar multumit reprezinta o foarte buna forma de promovare. Aceasta este probabil explicatia pentru faptul ca majoritatea partenerilor noi ne contacteaza datorita recomandarii firmei de catre cei vechi. Este un lucru de care suntem mandri, dar care in acelasi timp ne face sa fim atenti.

TOP